luni, 24 decembrie 2012



Majoritatea turistilor straini merg spre serviciile all inclusive pentru ca este foarte comod sa ai totul pregatit. Din fericire pentru turistii romani agentiile de turism din tara au pregatite vacante all inclusive pentru tot anul.

Din pacate nu intotdeauna se intelege ce inseamna un serviciu all inclusive si este bine sa ne informam de la bun inceput, pentru a nu avea suprize ulterior la cumpararea pachetului.

Serviciile all inclusive sunt acele servicii suplimentare in ce priveste alimentatia pe durata vacantei si care variaza in functie de hotelul unde suntem cazati si de tara.

Se include mesele principale ale zilei si bauturi consumate in mod regulat, cafea, apa, ceai, sucuri iar unele oferte vor incluse si bauturi locale specifice tarii de destinatie.

In ce priveste serviciile ultra all inclusive acestea include si unele bauturi internationale intre anumite intervale orare si alte servicii suplimentare, excursii optionale, programe de divertisment, spectacole, acces la sauna si la sala de fitness, etc. Pot fi incluse si diverse programe pentru copii, jocuri.

Daca cumva turistul crede ca prin servicii all inclusive va primi si un transport preferential, sau taxe de aeroport, diverse alte gratuite, este informat gresit, pentru ca acest gen de servicii de lux intra in alte pachete turistice.

In momentul achizitionarii vacantei all inclusive, intrebati agentul de turism exact ce este inclus, in functie de destinatie, pentru a putea profita la maxim de aceste avantaje si de a va scuti de anumite eforturi, cautare de restaurante, de preturi pentru produsele alimentare si magazine in zona respectiva, cumpararea de excursii optionale si alte servicii la destinatie, unde sunt mai scumpe, etc

Cuvinte Cheie 2013: vacante all inclusive,servicii all inclusive,vacanta romania,vacanta bulgaria, vacanta turcia 2013,vacanta bulgaria 2013,vacanta turcia,vacanta nisipurile de aur,vacanta varna,concediu all inclusiv,concedii all insclusive,litoral bulgaresc,vacanta grecia, vacanta santorini

Un comentariu:

  1. Foarte interesant articolul! De cele mai multe ori, all inclusive se refera doar la tipul de masa.

    RăspundețiȘtergere