luni, 24 decembrie 2012

Bulgaria Viva Hotel - Club
Viva Club Hotel, NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi] - impresii sejur discutii

Locatie: Hotelul este situat in zona sudica a statiunii Nisipurile de Aur, la 800 m de plaja, in apropierea drumului principal care leaga Varna, Nisipurile de Aur si Albena.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant, lobby bar, lounge bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, terasa, tenis de masa, acces internet, frizerie, salon de infrumusetare,centrul medical, sala gimnastica si magazin. Ofera programe de divertisment pentru copii intre 2 si 4 ani si pentru adulti, spectacole cu muzica live, iar masa este in stil bufet. Puteti practica sporturi nautice, calarie, tenis, billiard, tenis de masa.
Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor cu satelit,telefon direct, balcon, grup sanitar propriu, uscator de par.
  





Impresii Sejur , Comentarii?

Un comentariu:

  1. UN CONCEDIU REUSIT!
    Trebuie sa recunosc ca aveam o impresie foarte proasta despre bulgari insa acest hotel a reusit sa mi-o schimbe. M-am intors foarte multumit.

    Cazarea ok, personal amabil si mereu disponibil. In privinta mancarii am fost multumit si cel mai pretentios avea ce manca.

    Echipa de animatie MAmbo Jambo :)) mereu vesela.
    Programe Speciale pentru Copii si Adulti , Jocuri , Animatie , Concursuri , Karaoke S.A.M.D

    La ce prajituri si la ce mancaruri gasesti pe masa si la cat mananci la ALL Inclusive , Nu Avem Suficient Loc in SAC! :)))

    Va recomand sincer acest hotel! Veti avea cu siguranta o vacanta reusita!

    RăspundețiȘtergere