miercuri, 23 ianuarie 2013

Vacante Exotice - Malaysia



Vacante Exotice - Malaysia




Malaysia va poate oferi nenumarate experiente unice si captivante: de la excursiile prin una din cele mai vechi paduri tropicale din lume (peste 150 mil. de ani) - in vizita la triburile descendente din fostii „vanatori de capete” sau la centrele de reabilitare a urangutanilor, la peisajul fascinant al dealurilor de la Cameron, acoperite de plantatiile de ceai, la unele din cele mai bune locuri de scufundari din lume in Sabah...
Kuala Lumpur-un oras modern, dominat de linia zgarie-norilor construiti in ultimii ani, dintre care se disting renumitele Turnuri Petronas, emblema orasului, fascineaza prin caracterul sau multicultural - de secole traiesc impreuna  musulmanii (majoritari), budistii, hindusii si crestinii.Toate aceste influente se rasfrang pozitiv si sub aspect culinar: veti fi incantati sa decoperiti bucataria malaysiana.
Insula Langkawi-cu un peisaj ce-ti taie rasuflarea, cu ambianta rustica, cu formatiunile calcaroase fascinante, padurile de mangrove, plajele cu nisip alb, muntii acoperiti de jungla si cu apele bogate in flora si fauna marina este una din cele mai cunoscute destinatii de vacanta ale Malaysiei.
 

Impresii Sejur , Comentarii?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu