miercuri, 23 ianuarie 2013

Vacante Exotice - Venezuela


Vacante Exotice - Venezuela





Venezuela este situata in nordul Americii de Sud, intre Columbia si Guyana, si cuprinde terminatiile nordice ale Muntilor Anzi (care depasesc 5000 m), campia fluviului Orinoco si Podisul Guyanelor (care ajunge la 3000 m altitudine), dispuse de la nord-est spre sud-vest. Pe un afluent al raului Caroni se afla cascada Angel, cea mai inalta cascada din lume (978 m). Aceasta destinatie pare a fi mai mult un tinut din Insulele Caraibelor decat sud-american, gratie plajelor sale superbe de nisip alb si fin.
Situata intr-o vale inconjurata de dealuri impadurite, capitala statului, Caracas, este o metropola stralucitoare; districtele sale coloniale dateaza din secolul al XVI-lea. Muzeele sale adapostesc unele dintre cele mai importante opere de arta din America de Sud, in special arta moderna.. De asemenea, aici veti putea vizita Parcul National Morrocoy, cu plaje excelente si numeroase recifuri, ideale pentru snorkeling si diving

La 40 km de tarmul Venezuelei se afla Isla de Margarita (Insula Margarita), destinatie ideala pentru iubitorii de plaja.
Margarita are 244 km de tarm, plaje cristaline unde poti sta si asculta valurile; plaje precum El Agua unde gasiti restaurante mici si aveti posibilitatea de a lua parte la diferite sporturi acvatice; plaja El Yaque este cea mai buna pentru surfing.
De asemenea Margarita va ofera si o viata palpitanta de noapte si magazine stil duty-free.


Ora:  GMT/UTC - 4
Electricitate:  110 V
Carti de credit:  Sunt acceptate pe scara larga.
Imbracaminte:  Se recomanda imbracamintea usoara, din bumbac, haine mai groase pentru serile racoroase, iar in timpul sezonului ploios impermeabile.
Apa:  Este obligatorie consumarea apei imbuteliate.
Moneda:  Moneda nationala este bolivarul.
Clima:  Sezonul uscat tine din decembrie pana in aprilie si este perioada ideala pentru excursii. Temperatura medie anuala este 22,5 grade C, cu media in anotimpul rece de 22 grade si 24 grade in anotimpul cald. Furtunile sunt frecvente in perioada iunie-octombrie
 

Impresii Sejur , Comentarii?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu