miercuri, 23 ianuarie 2013

Vacanta Exotice in Dubai - impresii - sejur - duscutii



Vacante Exotice - Dubai








Dubaiul nu seamana cu nici un alt loc de pe pamant. Este capitala mondiala a opulentei, a luxului si a vietii traite la cote maxime. Este cel mai dezvoltat oras din punct de vedere turistic si atrage in permanenta celebritati de pe tot globul.
Dubai este considerat “capitala cumparaturilor din Orientul Mijlociu”. Exista chiar un Shopping Festival, in luna ianuarie, cand peste 2 milioane de vizitatori vin in Dubai pentru a profita de reducerile de pret. Fiecare magazin din oras aplica discount-uri, iar strazile sunt invadate de muzica, teatru, focuri de artificii.
Apele Golfului Persic scalda coastele de sud-est ale Emiratului si plaje cu nisip alb si fin. Dar parca Dubai nu ar fi destinatia potrivita  numai pentru a lenevi pe o plaja, intr-o atmosfera relaxata. Prea multe lucruri te atrag: plimbari prin desert cu camile, vizitarea siturilor arheologice, vizitarea satelor de beduini, plimbari prin targurile de matasuri si condimente aromate, cluburi de noapte, cinematografe, spectacole de strada.

Iata cateva atractii turistice care va asteapta sa le experimentati in Dubai si care va garanteaza o vacanta de neuitat:

-Lasati-va purtati de adrenalina pe toboganele din Wild Wadi Water Park, unul dintre cele mai impresionante parcuri acvatice din lume
-Experimentati o gama variata de sporturi interesante, cum ar fi golf, curse de cai sau rugby
-Incercati diverse activitati in desert, o ocazie unica de a experimenta ce are desertul mai bun de oferit: safari in desert, plimbare cu camila prin desert sau chiar o cina romatica intr-o oaza din desert.
-Explorati orasul Dubai si profitati la maxim de viata de noapte: o plimbare romantica cu barca traditionala dhow sau o cina eleganta la bordul navei „Bateaux Dubai”.

Pentru mai multe detalii despre activitatile pe care le puteti face in Dubai, va rugam sa accesati sectiunea de „Excursii optionale”.

Dubaiul ofera vizitatorilor sai hoteluri la cele mai diverse standarde, de la varianta standard, la cea de lux, fiind o destinatie potrivita pentru familii cu copii si pentru tineri care aleg sa isi petreaca aici luna de miere.

Aerocenter va poate personaliza vacanta, in functie de preferinte legate de numarul de escale ale zborului, companie aeriana, numarul de zile pe care doriti sa le petreceti la destinatie si categoria de hotel.

Va recomandam cu caldura o vacanta in Dubai!

Impresii Sejur , Comentarii?

Un comentariu:

  1. numai pentru a lenevi pe o plaja, intr-o atmosfera relaxata. Prea multe lucruri te atrag: plimbari prin desert cu camile, vacanta in romania

    RăspundețiȘtergere