miercuri, 23 ianuarie 2013

Vacante Exotice - Thailanda


Vacante Exotice - Thailanda





De ce sa alegem Thailanda pentru vacanta noastra.
Aceasta tara din Asia de Sud-Est ofera tot ce-ti poti dori de la destinatia "ideala": Peisaje superbe (munte, jungla, orezarii, plaje si insule exotice), localnici prietenosi si zambitori, mancare extraordinara - gratie combinarii celor mai bune influente din traditiile culinare chinezesti si indiene. Clima - calda si umeda pe tot parcursul anului, la o medie de 29C, servicii de calitate la preturi accesibile.
Thailandezii stiu sa faca turism - adica stiu sa te primeasca, prietenosi si politicosi in acelasi timp, sa aiba grija de tine, plini de discretie.

Daca v-am starnit curiozitatea si va hotăriţi să alegeti aceasta destinatie, trebuie sa incepeti sau sa sfârsiti călătoria cu cateva zile in Bangkok. Bangkok-ul  e un oras fascinant, o ingemanare intre traditional si  ultramodern (cu zgarie-nori, hoteluri de lux, shopping-mall-uri, autostrazi si trenuri suspendate), renumit pentru viata de noapte. Acest oras nu doarme niciodata...

Daca doriti sa va relaxati, dar aveti un buget mai mic puteti sa beneficiati de un sejur la Pattaya, statiune situata intr-un golf la Marea Chinei de Sud, la doar 150 km de Bangkok sau in Khao Lak la 80 km de Insula Phuket. Daca aveti un buget un pic mai generos puteti opta pentru Insula Phuket - un colt de paradis, avand  plaje cu nisip alb, vegetatie luxurianta si recifuri de corali interesante.


Impresii Sejur , Comentarii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu