miercuri, 23 ianuarie 2013

Vacante Exotice - Cuba



Vacante Exotice - Cuba




Cea mai mare insula din arhipelagul caraibelor, Cuba are o suprafata de 110860 km2 si o coasta de 5800 km, scaldata de Oceanul Atlantic in nord si Marea Caraibelor la sud. Datorita localizarii, insula se bucura de o clima tropicala imblanzita de vanturi regulate, cu doua sezoane, uscata din noiembrie pana in aprilie si ploioasa din mai pana in octombrie.
Spre deosebire de insulele din Caraibe, Cuba este destinatia ideala pentru cei care doresc o vacanta exotica intr-o tara marcata de istorie, cultura, o reintoarcere in timp, dar totodata plina de viata si buna dispozitie. Atat cele 289 de plaje cu nisipul alb scaldate in lumina soarelui si vegetatie tropicala, cat si contrastul, mireasma din Caraibe, mestesugul trabucului, istoria romului, pulsul muzicii salsa dar nu in ultimul rand optimismul oamenilor fac din Cuba un loc care trebuie vizitat o data in viata.
Ofertele de vacanta in Cuba sunt structurate pe 2 variante: sejur in Cuba la mare: Varadero sau Holguin sau variante combinate: Havana cu sejur la mare.

Impresii Sejur , Comentarii?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu