miercuri, 23 ianuarie 2013

Vacante exotice Republica Dominicana

Vacante exotice in Republica Dominicana



De ce sa alegi Republica Dominicana pentru vacanta ta?
 
          Raspunsul este simplu, aici gasesti hoteluri de calitate, cu servicii all inclusive la cel mai bun nivel.  Se spune ca “all inclusive”-ul a fost inventat in Republica Dominicana, iar faptul ca fructele exotice, fructele de mare si sucurile naturale sunt  servite tot timpul proaspete nu poate decat sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.
              Peisajele iti taie rasuflarea , plaja si apa marii sunt incredibile … nici cei mai iscusiti fotografi nu pot imortaliza perfect acest peisaj.
Raportul calitate- pret este unul foarte bun, buna dispozitie si distractia sunt la ordinea zilei, iar vremea din Caraibe permite vizitarea acestei destinatii tot timpul anului.
            Daca ar fi sa definim Republica Dominicana, termenul cel mai potrivit ar fi “tara verii eterne”. Situata in Marea Caraibelor, aceasta tara paradisiaca se bucura de o vreme cu aspecte tropicale tot timpul anului, media temperaturii fiind de 25 de grade C. Cei mai multi vizitatori poposesc aici datorita plajelor magnifice cu nisip auriu sau alb, care se intind pe o coasta de 1633 km. 
                Plajele insorite, umbrite pe alocuri de palmieri, au cel mai fin nisip, iar apele au nuante de la turcoaz deschis la albastru intens. Plaje celebre ca Punta Cana, Puerto Plata, Plaja Bavaro sau Playa Dorada ofera turistilor locatii de lux si complexuri all inclusive. Puteti alege un apartament situat intr-o oaza de verdeata, cu zeci de specii de plante tropicale in jur sau sa serviti un cocktail exotic pe un scaun de marmura scufundat in piscina! Daca preferati insa o atmosfera mai retrasa, puteti alege un hotel mai mic, la marginea tarmului sau puteti sa va gasiti linistea intr-un hamac, la umbra unui palmier. Posibilitatile de recreere sunt diverse. Varietatea si exuberanta florei si faunei Republicii Dominicane sunt o sursa de energie, fie ca stati doar intins pe plaja, fie ca optati pentru senzatii extreme, cum ar fi cucerirea celui mai inalt varf din Caraibe, Pico Duarte, de 3.087 metri sau un rafting pe raul Yaque del Norte.
                Republica Dominicana este destinatia ideala pentru indragostitii care doresc sa-si petreaca aici luna de miere, pentru familii cu copii, dar si pentru tineri dornici de aventura, sport acvatic sau pur si simplu destindere!
              Mai jos veti gasi o mare varietate de oferte de sejur in Republica Dominicana. Puteti alege vacanta in Republica Dominicana care sa vi se potriveasca cel mai bine!


Impresii Sejur , Comentarii?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu